Dag lieve (nieuwe) volgers,

Hoe leuk is het dat ik jullie mag toespreken! Ik vind het zo tof dat je een kijkje neemt op mijn website en mijn socials. Maar weet je eigenlijk wel wie ik ben? Nog niet? Dan stel ik mezelf graag even voor.

Algemeen over mij

Ik ben Fay, 20 jaar en ik kom uit het o zo mooie Noord-Brabant. Ik ben er geboren en getogen, maar toch heb ik een beetje Griekse roots in mij gezien ik in het begin van mijn leven twee jaar daar heb gewoond. Toch ben ik heel Nederlands, want ik houd van op tijd komen, een broodje in de middag is nog steeds mijn favoriete lunch en ik geef ook graag mijn mening als dat kan. Daar is dit blog ook wel een beetje voor, ik zal mijn mening geven over van alles en nog wat. Natuurlijk wel in het kader van mijn Instagram pagina.

Weetjes over mij

Ook zal ik voor jullie, aan de hand van mijn tips, nog steeds een inspiratie bron zijn. Want be your own me is nog steeds mijn motto. Ik zal er voor zorgen dat jij genoeg inspiratie op doet om ervoor te zorgen dat jij je eigen ik kan zijn. Dus de verhalen over mijn favoriete parfums zullen je nog steeds om de oren vliegen, het nieuwe leuke bloemetje op mijn kamer zal veel besproken worden, het geweldige boek dat ik heb gelezen neem ik aandachtig met je door en zo zal ik er iedere keer weer voor zorgen dat jij inspiratie opdoet om steeds meer je eigen ik te worden.

Naast het mooie Instagram kanaal dat ik nu al voor je heb komt er nog een leuke verrassing bij. Namelijk TikTok, dit is een geweldig platform om mijn outfits nog uitgebreider te showen. Houd mijn Instagram in de gaten voor meer informatie daarover. Voor nu wens ik je veel plezier bij het lezen van mijn gast blogs. Drie toppers hebben een blog geschreven over een onderwerp waarvan zij denken dat het helpt om meer jou eigen ik te worden.

Tot snel!

XOXO Fay

P.S. Mocht je geinteresseerd zijn waar ik mijn inspiratie vandaan haal? Volg me dan op