Een vriendin van mij is al lange tijd fan van de Goodiebox.  Door haar enthousiasme raakte ik nieuwsgierig naar het concept. Via haar speciale link kreeg ik op mijn eerste box €5,- korting wat mij heeft overtuigd. Zelf ben ik nu ook al zo’n half jaar fan van de Goodiebox.

Wat is de Goodiebox? 

De Goodiebox is een maandelijkse box voor €24,95, met minimaal 5 producten met een totale waarde van minimaal €80.-. Met de Goodiebox heb je een momentje voor jezelf, doordat je telkens verrast wordt met unieke producten. Naast de producten is de box ook altijd voorzien van leuke kleuren of printjes.

Favoriet nummer 1 augustus

De laatste Goodiebox zat weer vol heerlijke producten (zie foto). Mijn twee favorieten producten zijn de Hair Scalp Massager en de nacht creme. De Hair Scalp Massager, is een heerlijk product. Ik gebruik het op nat haar voor het inmasseren van de shampoo en op droog haar om meer volume te krijgen, wat ik top vind. Ik vind het zeker een aanrader, maar voor de winkelwaarde van €20,- zou ik hem zelf niet gekocht hebben. Het is toch een luxeproduct.

Favoriet nummer 2 augustus

Over het 2e product ben ik enorm te spreken. Nooit eerder heb ik zo’n fijne nacht creme gehad. De creme van Able Skincare London is heerlijk voor je huid. Ik heb een enorm gevoelige huid, maar deze creme kan ik goed hebben. Het voelt heerlijk zacht op de huid. De prijs daarentegen is niet zacht, de winkelwaarde van €88,- is een hoop geld, voordeel is dat je er maar weinig van nodig hebt.

Eindoordeel

Het concept is leuk en je komt in aanraking met producten die je waarschijnlijk zelf nooit zou kopen. Dat vind ik er dan ook zo leuk aan. Momenteel heb ik de box voor drie maanden op stop gezet, dit is ook een mogelijkheid bij de Goodiebox. De reden erachter is dat de producten zich op stapelen en ik ze daardoor niet kan uitproberen. Maar ik hou zeker de Goodiebox aan omdat ik steeds nieuwe beauty producten leer kennen. Als je interesse hebt in beauty producten zou ik de Goodiebox zeker een keer uitproberen.

Goodiebox