Tijdens de laatste zomerse dagen van het jaar heb ik een lekkere verfrissende smoothie gemaakt. Voor het maken een smoothie hoef je geen chef-kok te zijn dus het is lekker laagdrempelig.

De benodigdheden die ik heb gebruikt zijn:
250 ml halfvolle vanilleyoghurt
250 g rode druiven
140 g frambozen
2 schijfjes ananas
110 g blauwe bessen
200 g aardbeien
260 g ijsblokjes

Nadat de benodigdheden ongeveer 1 minuut in de blender waren gemixt, kwam er een fel roze smoothie uit. Ondanks dat er yoghurt in de smoothie zat schonk de smoothie licht in. Tijdens het drinken van de smoothie merkte je dit ook, de smoothie voelde totaal niet zwaar. Ik kon makkelijk 2 glazen drinken, normaal heb ik na een glas al een vol gevoel.  Hierdoor was de smoothie heel verfrissend, wat perfect paste bij het lekkere zonnige weer. De toevoeging van de vanilleyoghurt proefde je ook door de smoothie heen, gecombineerd met de zoetheid van de smoothie smaakte dit zeker naar meer!

Een tip: als je nog wat over hebt van de smoothie, kun je er ook ijslolly ‘s van maken. Schenk de smoothie in een klein bakje, doe er een ijsstokje in en zet het in de vriezer. Een paar uur later heb je dan nog een verfrissende snack.

Natuurlijk hebben wij zelf ook de verfrissende smoothie gemaakt! Wil je zien hoe we deze hebben gemaakt klik de onderstaande link aan en zie onze TikTok!

smoothie